JAMISON DEAN EDLUND

JAMISON DEAN EDLUND is currently employed as a Broker and/or Investment Adviser at LPL FINANCIAL LLC located at 1300 BABCOCK BLVD, DELANO, MN, 55328.

JAMISON DEAN EDLUND has worked at LPL FINANCIAL LLC since November 02, 2017

Disclosure History

JAMISON DEAN EDLUND has 3 Disclosure Event(s).

Date: April 22, 1996
Category: Criminal
Charges: ISSUING CHECK WITHOUT FUNDS, 1 COUNT, MISDEMEANOR, GUILTY, NON-INVESTMENT RELATED Charge Type: MISDEMEANOR
Disposition: A. GUILTY B. 04/30/1996 C. FINE $50, FEE $50, TOTAL WITH RESTITUTION $165 D. ALL JAIL SUSPENDED ONE YEAR E. N/A F. $165 G. 04/30/1996
Broker Comment: DURING THE WINTER OF 95-96 I ISSUED A CHECK FOR A UTILITY BILL, ASSUMING I HAD ENOUGH IN MY ACCOUNT TO COVER THE CHECK. I WAS UNEMPLOYED AT THE TIME, AND LOOKING FOR WORK. IT TURNED OUT THAT I DID NOT HAVE SUFFICIENT FUNDS TO COVER THE CHECK, AND IT BOUNCED. I COULD NOT PAY THE BILL IMMEDIATELY, AND THE UTILITY COMPANY WENT DIRECTLY TO THE COURTS, RATHER THAN TO A COLLECTION AGENCY. I HAD ATTEMPTED TO COVER THE CHECK, BUT THEY RELATED TO ME THAT IT WAS ALREADY OUT OF THEIR HANDS, AND IN THE COURTS. I HAD MY COURT DATE, PLED GUILTY AND PAID $165 FOR RESTITUTION, FINES AND FEES.

Date: August 28, 1995
Category: Criminal
Charges: 1.) ONE COUNT2.) MISDEMEANOR3.) GUILTY4.) NON-INVESTMENT RELATED Charge Type: MISDEMEANOR
Disposition: A.) COVICTEDB.) SEPTEMBER 22, 1995C.) $97 FEE AND RESTITUTIOND.) 3 MONTHS DEFERRED IMPOSITIONE.) N/AF.) $97.00G.) SEPTEMBER 22, 1995
Broker Comment: I HAD ISSUED A CHECK TO BERNIE'S LIQUORS ON JULY 23, 1995. I WAS UNAWARE THAT THE CHECK HAD BOUNCED. I WAS JUST BEGINNING HARVEST SEASON AT THE TIME THAT THIS WAS HAPPENING. I WAS WORKING 16 HOURS A DAY, AND DO NOT RECALL SPECIFIC CIRCUMSTANCES. FROM THE COURT DOCUMENTS, I DO KNOW THAT I DID NOT HAVE TO APPEAR IN COURT, AND I PAID THE FINES. FOR MOST OF HARVEST, I DID NOT RETURN HOME DUE TO THE LONG HOURS AND THE FARMS PROXIMITY TO MY HOME. INSTEAD I WOULD STAY WITH MY EMPLOYER. I WRITE THE CHECK ON JULY 23RD, WAS CHARGED ON AUG 28TH, AND SETTLED/CONVICTED ON SEPT. 22ND OF THAT YEAR. (1995)

Date: August 04, 1991
Category: Criminal
Charges: Unlawful Use of License
Disposition: Dismissed

More Information

All individuals registered to sell securities or provide investment advice are required to disclose customer complaints and arbitrations, regulatory actions, employment terminations, bankruptcy filings and criminal or civil judicial proceedings.

A disclosure includes information about customer disputes, disciplinary events and financial matters on the broker's record as reported by securities regulators, the individual broker, and any involved firms. Some of these items may involve pending actions or allegations that have not been resolved or proven. The presence of a disclosure does not automatically indicate any wrongdoing.

BrokerCheck is the source of the data included in this Report. The data was compiled on June 29, 2018.

To view the full report for JAMISON DEAN EDLUND, click here.

The use of BrokerCheck data is subject to the BrokerCheck Terms of Use.