MICHAEL JOHN HOLDEN

MICHAEL JOHN HOLDEN is currently employed as a Broker and/or Investment Adviser at MBSC SECURITIES CORPORATION located at 4400 NORTH FEDERAL HIGHWAY, SUITE 156, BOCA RATON, FL, 33431.

MICHAEL JOHN HOLDEN has worked at MBSC SECURITIES CORPORATION since August 05, 2009

Disclosure History

MICHAEL JOHN HOLDEN has 1 Disclosure Event(s).

Date: June 03, 1990
Category: Employment Separation After Allegations
Firm Name: MASSACHUSETTS FINANCIAL SERVICES
Termination Type: Discharged
Allegations: VERBAL DISPUTE WITH A CLIENT
Broker Comment: APPROXIMATELY 19 YEARS AGO I AS TERMINATED FROM MASSACHUSETTS FINANCIAL SERVICES. THE CIRCUMSTANCES SURROUNDING MY TERMINATION WERE AS FOLLOWS. I FIELDED AN INCOMING CALL AT 6 PM ON A FRIDAY EVENING. THE CALLER WAS A BROKER WHO HAD BEEN WORKING WITH ANOTHER DEPARTMENT TO RESOLVE AN ISSUE WITH A CLIENTS ACCOUNT. I EXPLAINED THAT THE DEPARTMENT IN QUESTION WAS CLOSED AND THAT I WOULD LOOK INTO HER ON SATURDAY MORNING S I WAS WORKING OVERTIME IN THAT DEPARTMENT TO RELIEVE THE BACKLOG OF WORK. SHE BEGAN TO VERBALLY ABUSE AND SHOUT OBSCENITIES AT ME AND ASKED FOR A SUOERVISOR. I EXPLAINED TO HER I INDEED WAS IN A SUPERVISORY CAPACITY AND WAS IN A POSTION TO BRING HERE PROBLEM TO A RESOLUTION. SHE CONTINUED HER VERBAL ABUSE AT WHICH TIME I EXPLAINED TO HER THAT DUE TO THE HOUR I MAY NOT BE ABLE TO FIND A MORE SENIOR PERSON FOR HER TO SPEAK WITH BUT I WOULD TRY. I DID EVENTUALLY FIND A MORE SENIOR PERSON TO THAKE THIS CALL. THE MORE SENIOR PERSON ASKED ME THE NAME OF THE CALLER AND I REPLIED, "SOME OLD LADY." NOT REALIZING THE CALL WAS NO LONGER ON HOLD THE BROKER I HAD BEEN SPEAKING TO HEARD MY COMMENT. AS A RESULT OF MY COMMENT MY EMPLOYMENT WAS TERMINATED THE FOLLOWING WEEK AS THE BROKER CONTINUED TO COMPLAIN ABOUT THE INCIDENT DESPITE MY APOLOGY. I REGRET THE CIRCUMSTANCES AND MY ACTIONS THAT LEAD TO THE TERMINATION OF MY EMPOLOYMENT AND I LEARNED FROM THIS EXPERIENCE. IN FACT I AM SURE THAT THIS EXPERIENCE HAS GREATLY ENHANCED MY ABILITY TO HANDLE DIFFICULT SITUATIONS AND HAS SERVED ME WELL OVER THE YEARS. OTHER THAN THIS INCIDENT MY U4 WILL REVEAL NO DISCLOSURES.

More Information

All individuals registered to sell securities or provide investment advice are required to disclose customer complaints and arbitrations, regulatory actions, employment terminations, bankruptcy filings and criminal or civil judicial proceedings.

A disclosure includes information about customer disputes, disciplinary events and financial matters on the broker's record as reported by securities regulators, the individual broker, and any involved firms. Some of these items may involve pending actions or allegations that have not been resolved or proven. The presence of a disclosure does not automatically indicate any wrongdoing.

BrokerCheck is the source of the data included in this Report. The data was compiled on June 29, 2018.

To view the full report for MICHAEL JOHN HOLDEN, click here.

The use of BrokerCheck data is subject to the BrokerCheck Terms of Use.